Сайт агенції "Aquavita Lufthansa City Center" тепер надає послугу бронювання та сплати авіаквитків у режимі онлайн. До сплати приймаються міжнародні платіжні картки систем Visa та Mastercard а також деякі картки систем Mastercard Cirrus Maestro, Visa Electron (емітовані АКБ "Надра" та АКБ "Мрія").

  Цей проект реалізовано агенцією спільно з компанією "Портмоне". Безпека використання платіжних карток в Інтернеті гарантована згідно з міжнародними стандартами. Автоматична система бронювання та сплати авіаквитків дозволяє бронювати місця на рейси будь-яких авіакомпаній та напрямків з урахуванням спеціальних тарифів, а також сезонних знижок.

  Особливою є можливість окремо бронювати та сплачувати авіаквитки що заброньовані заздалегідь. Якщо немає бажання займатись пошуком найбільш зручних перельотів, залишається можливість сплатити через Інтернет вже підібраний агентом варіант.

  Окрім послуг он-лайн бронювання та сплати кредитними картками сайт надає можливості бронювання з вже звиклими для нас методами сплати (з розрахункового рахунку чи готівкою). Також з 1-го вересня буде задіяний сервіс інтерактивного спілкування з агентом прямо на сайті, що надасть змогу "Інтернет–пасажирам" зекономити на телефонних розмовах і отримати найбільш зручний результат.